Модулна система Салерно

Статус
активен
Каталожен №
2615084salerno
Гаранция
12 месеца
Ценa:
Попитай за цената!!!
Направи запитване
Запитване за Модулна система Салерно
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Мебели Домино ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Модулна система Салерно - Oписание:
Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас.
Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. Тапицерията отговаря на съвременния италиански стил LOOSER , тоест леко отпусната и набръчкана / по- свободно стояща /.
Модулна система Салерно е изработена на здрава масивна основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал.
Състои се от 5 различни модула , посредством които може да направите различни конфигурации и размери - било то канапе или ъглов вариант.
В този модел изключителният КОМФОРТ е заложен като водещ .
Седалките са изработени във вид- тип сандвич с дебелина 20 см. от висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност HR35 и дебелина 13см., МЕМОРИ ПЯНА с плътност 40 и дебелина 5 см. , като всичко това е облечено с висококачествена 500 грамова вата.
А , за да бъде комфорта още по-добър , под тях на здравата масивна основа са монтирани и зиг-заг пружини , които балансират мекотата на пълнежа и гарантират супер удобство.
Възглавниците са с пълнеж от висококачествен силиконов пух на гранули , като са готови във всеки един момент да осигурят необходимата поддръжка и удобство.
Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна.
 
Характеристики на Модулна система Салерно
Производител Руди АН
Цветова комбинация Възможност за избор на цвят
Размери 2740/3490/1000/970 мм
Механизъм Без механизъм
Наличност с Поръчка 45 работни дни