Двулицев Матрак Тед Норд Стар

Статус
активен
Каталожен №
9232026NordStar
Гаранция
10 Години
Ценa:
Попитай за цената!!!
Избор на Размер
Направи запитване
Запитване за Двулицев Матрак Тед Норд Стар
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Мебели Домино ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Двулицев Матрак Тед Норд Стар - Oписание:
Интелигентна I-Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението, а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията. Вграденият топер от обогатена пяна с растително масло от нероли, ергономичен слой латекс и нанопружинки, позволява да регулирате твърдостта на матрака според собственото си усещане за удобство.
Луксозният текстил BioRhythm, обработен с минерали по специална формула, се грижи за Вашето биоритмично равновесие и здравословен сън, с вълна и памук, за летен и зимен комфорт.
Състав : пружинен пакет мултипокет , кокос , високоеластична пяна ,висококачествен текстил BioRhythm,вата,полиуретанова пяна,памучен текстил.
Височина : 35 см

Някой от по-рядко търсени размери и модели не се поддържат налични в нашия склад, може да се направи поръчка до 20 работни дни.
Характеристики на Двулицев Матрак Тед Норд Стар
Избери Марка: Матраци ТЕД
Вариант Двулицев
Гаранция: 10 Години