Двулицев матрак Амор

Статус
активен
Каталожен №
9233033amor
Гаранция
16 години
Доставка за гр.Варна 25 лв.
Доставка за страната 61 лв.
Ценa:
609.00 лв. с ДДС
Избор на Размер
Направи запитване
Запитване за Двулицев матрак Амор
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Мебели Домино ЕООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Двулицев матрак Амор - Oписание:
Състав на матрака:
• специален текстил Amour
• Memory Gel пяна
• ядро от пружинен пакет Multi Pocket System
• Еластична пяна
• Полиуретанов борд
• Дишаща мрежа
Модел Amor е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Борда на матрака е изработен от еластична мрежа с дишаща структура, което също увеличава вентилацията на матрака. От двете страни на покет ядрото има слоеве от еластична пяна, която не се деформира. В допълнение този матрак е изработен със слой Memory Gel пяна от едната страна. Това дава възможност за избор на усещане за мекота и комфорт според индивидуалните предпочитания.
Атрактивната визия на матрака се дължи на специалния текстил Amour с тематичен дизайн, като стилен акцент е контрастния борд в червен цвят. При изработването на борда е използвана безшевна ултразвукова технология.
Степен на твърдост: Среден
Височина на матрака: 23 см
Гаранция: 16 години
Характеристики на Двулицев матрак Амор
Избери Марка: Матраци Парадайс
Вариант Двулицев
Вид матрак Покет Пружини