Холов ъгъл Бойка 7

Цена :
1001.00 лв.
790.00 лв.
Кат.№:2641100Boika7
Видео

 
 
Описание на продукта Холният ъгъл е с функция сън – механизъм подматрак. Холният ъгъл включва диван тройка с механизъм подматрак, ъгъл двойка и диван двойка. Спалното място с размери 210 х 115 см. е подходящо за двама души. Диваните са изработени с възглавници, които оформят седящите места и са неподвижно прикрепени към облегалките. Неподвижните възглавници са от материал с висока плътност, създават усещане са удобство и комфорт при седене.
Холен ъгъл Бойка 7 е тапициран с високачествена еко кожа.
Еко кожата е хипоалергична, не се изтрива и благодарение на технологията на производство образува множество пори в резултат на което кожата „диша“ – има висока въздухопроницаемост и хигроскопичност. Тя е много комфортен, мек, еластичен материал, който при допир прилича на естествената кожа. Еко кожата е качествен заместител и прекрасна имитация на естествената кожа, съхранява отличния си вид много по-дълго време.
Холен ъгъл Бойка 7 е в класическата комбинация черно и червено. Черният цвят е универсален и по правило се комбинира отлично с всеки друг цвят. Композицията червено и черно винаги е актуална.
Холен ъгъл с функция сън, механизъм подматрак.
Дамаска – еко кожа и екстра кадифе.
Размери холен ъгъл Бойка 7*:
Дължина: 260 см
Широчина: 210 см
Височина: 95 см
Спално място: 210 х 115 см
При поръчка на модела в размери по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ. На склад:Наличност в централен склад доставка 10 дни Плащане:Авансово плащане от 30%, доплащане при получаване. Доставка:Подсигурен транспорт до адрес. Не е включен в цената.
Технически данни
Цветова Комбинация: Възможност за избор на цвят 
Запитване относно продукт
[2641100Boika7] Холов ъгъл Бойка 7:
Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код за сигурност:*
generator
Запитване:*


Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Виж други от Нови - ОРИЕНТАЛСКИ*