Холна гарнитура Честър

Цена :
2621.00 лв.
2250.00 лв.
Кат.№:8826020stolKAnaturalen
Видео

 
 
Описание на продукта Холната гарнитура е тапицирана с дамаска Вегас в цвят венге. Дамаска Вегас е съвременна, модерна дамаска от материал с много висока износоустойчивост. Дамаската на холната гарнитура е свободен капитонаж.
Префектното съчетание от дамска и цвят придава много елегантен, класически вид холната гарнитура. Дамаска Вегас е с много приятна при докосване текстура.
Диваните и фотьойла са изработени с широки, меки, заоблени и много удобни подлакътници за по-голямо удобстов и комфорт. Седалкаите на двата дивана се състоят от по три големи, дебели, меки и удобни подвижини възглавници. Облегалките са с меки и комфорни неподвижно прикрепени възглавници.
Можете да поръчате холната гарнитура с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.
Холна гарнитура Честър 1 включва:
– диван 3-ка;
– диван 2-ка;
– фотьойл – 1 бр;
Размери* диван тройка:
Височина: 75 см.
Широчина: 90 см.
Дължина: 220 см.
Размери* диван двойка:
Височина: 75 см.
Широчина: 90 см.
Дължина: 180 см.
Размери* фотьойл:
Височина: 75 см.
Широчина 90 см.
Дължина: 120 см.
При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ. На склад:Небходимо е да направите поръчка - срок 20 работни дни Плащане:Авансово плащане от 30%, доплащане при получаване. Доставка:Подсигурен транспорт до адрес. Не е включен в цената.
Технически данни
Цветова Комбинация: Възможност за избор на цвят 
Запитване относно продукт
[8826020stolKAnaturalen] Холна гарнитура Честър:
Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код за сигурност:*
generator
Запитване:*


Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Виж други от Нови - ОРИЕНТАЛСКИ*