Холна гарнитура Версай 103

Цена :
2400.00 лв.
2100.00 лв.
Кат.№:2541076holovagarnituraVersai103
Видео

 
 
Описание на продукта Комплектът включва диван тройка, диван двойка и фотьойл. Диван тройка с функция сън и механизъм, осигурява място за спане с размери 190 х 140 см., подходящо за двама души, към дивана е включен дюшек. Дюшекът е със сваляща се калъфка с цип, за лесно почистване и пране. Холната гарнитура е със заоблени подлакътници, които ви осигуряват голямо удобство.
Холната гарнитура е с дамаска от черно еко кожа. Дамаската е плътна на допир и приятно мека, като усещане.
Диваните и фотьойла са изработени с широки, меки, заоблени и много удобни подлакътници за по-голямо удобстов и комфорт. Седалкаите на двата дивана се състоят от големи, дебели, меки и удобни подвижини възглавници. Облегалките са с меки и комфорни неподвижно прикрепени възглавници.
Страниците на диваните на холната гарнитура са разглобяеми. Подвижните, разглобяеми страници са голямо удобство при транспортиране и монтаж на мебелите.
Дамаска
Еко кожата е хипоалергична, не се изтрива и благодарение на технологията на производство образува множество пори в резултат на което кожата „диша“ – има висока въздухопроницаемост и хигроскопичност. Тя е много комфортен, мек, еластичен материал, който при допир прилича на естествената кожа. Еко кожата е качествен заместител и прекрасна имитация на естествената кожа, съхранява отличния си вид много по-дълго време.
Препоръки при поддръжката на дамаска за мебели от еко кожа:
Петната от кафе, сок, напитки се почистват лесно с влажна кърпа и леки движения. След което избършете мястото със суха кърпа. По този начин се отстранява прах и дрги замърсявания. При силно и упорито замърсяване се допуска използването на 40-50% спиртен разтвор.
Можете да поръчвате холната гарнитура с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.
Холна гарнитура Версай 103с функция сън.
Дамаска: еко кожа.
Холна гарнитура Версай 103:
– диван 3-ка с механизъм с дюшек;
– диван 2-ка;
– фотьойл- 1 бр.
Размери* диван тройка:
Височина: 100 см.
Широчина: 73 см.
Дължина: 240 см.
Спално място: 140 х 190 см.
Размери* диван двойка:
Височина: 100 см.
Широчина: 73 см.
Дължина: 200 см.
Размери* фотьойл:
Височина: 100 см.
Широчина: 73 см.
Дължина: 130 см.
При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ. На склад:Наличност в склад Варна доставка 1 работен ден Плащане:Авансово плащане от 30%, доплащане при получаване. Доставка:Подсигурен транспорт до адрес. Не е включен в цената.
Технически данни
Цветова Комбинация: Възможност за избор на цвят 
Запитване относно продукт
[2541076holovagarnituraVersai103] Холна гарнитура Версай 103:
Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код за сигурност:*
generator
Запитване:*


Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Виж други от Нови - ОРИЕНТАЛСКИ*