Фотьойл Amanda с механизъм Релакс

Цена :
1180.00 лв.
Кат.№:3011006amandafotioil7
Видео

 
 
Описание на продукта Кожен фотьойл с релакс механизъм AMANDA олицетворява идеалното решение за съвременно обзавеждане на дома или офиса. Облегалките и седалките са изработени от мек и пухкав пълнеж и ви приканват да се отпуснете за една незабравима почивка, изпълнена със спокойствие и хармония. Естествената телешка кожа ще запази красивия вид на фотьойл AMANDA дълги години, а металната конструкция в допълнение от масивно дърво гарантира здравина и устойчивост на голямо напрежение. Релакс механизмът работи чрез ръчка, която е разположена от външната страна. Активирането става мигновено и за секунди може да превърнете удобния фотьойл в нежно и меко легло. Кожено кресло AMANDA е снабдено и с люлееща функция, благодарение на която ще се върнете в детските си години. Позволете на кожен фотьойл с релакс механизъм AMANDA да докосне най-чувствителните ви сетива и да създаде усещане за съвършенство в дома. Изделието има ръчен механизъм на разтягане и люлееща функция на фотьойла.
Размери на фотьойла: 162/103/102см.
Материал: Естествена кожа/ Телешки бокс
Материал конструкция: Дърво/ Метал
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Предлага се в цветове: тъмно червен, кестен, земно кафяв, шоколад, кафяв, черен
На склад:Наличност в централен склад доставка 10 дни Плащане:в Брой, с Карта, Лизинг Доставка:Подсигурен транспорт до адрес. Не е включен в цената.
Технически данни
Размер - Дължина: 1020/1030/1020мм
Площ за спане:
Вариант: Механизъм Релакс 
Цветова комбинация: Серийно Производство 
Наличност: с Доставка 10 дни 
Запитване относно продукт
[3011006amandafotioil7] Фотьойл Amanda с механизъм Релакс:
Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код за сигурност:*
generator
Запитване:*


Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Виж други от Фотьойли